Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

Новини Об’єднання «Укрхлібпром»15 березня 2017 року
Відбулося засідання конференції уповноважених представників підприємств
хлібопекарської промисловості Об’єднання «Укрхлібпром»

15 березня 2017 року відбулося засідання конференції уповноважених представників підприємств хлібопекарської промисловості, на якому було заслухано доповідь Голови Ради Об’єднання «Укрхлібпром» Олександра Васильченка про роботу виконавчого апарату та ЦВТЛ у 2016 році, підсумки роботи хлібопекарської галузі України за минулий рік та перспективи її розвитку в поточному році.
Робота засідання пройшла в діловій конструктивній обстановці. Розглянуто та обговорено всі питання порядку денного, прийнято відповідні рішення. Дана позитивна оцінка роботі виконавчого апарату Укрхлібпрому. Схвалено основні напрямки роботи хлібопекарської галузі в 2017 році.

В ході засідання було зазначено, що на всіх підприємствах прийнято новий рівень мінімальної заробітної плати з 1 січня 2017 року, укладена нова галузева угода на 2017-2019 роки.

Серед іншого значну увагу приділено обговоренню пілотного проекту щодо тимчасового обмеження застосування постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996р. №1548 та постанови Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2007р. №1222.
 Призупинення державного цінового регулювання, передбаченого цим проектом, істотно не вплинуло на динаміку цін на ринку, а тому пілотний проект запропоновано вважати успішним і на його основі Міністерством економічного розвитку і торгівлі України розроблено і оприлюднено для обговорення (на сайті me.gov.ua в розділі «документи») «ПроектОб’єднання «Укрхлібпром» новини постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. № 1548 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України».

Учасники конференції одностайно підтримали даний проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. № 1548 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України»