Слайд-шоу
Слайд-шоу

Центральна виробничо-технологічна лабораторія

 

 

 

Графік засідань

Спеціалізованої дегустаційної комісії Укрхлібпрому (СДКУ) з оцінки якості хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів, які будуть проведені в ЦВТЛ Укрхлібпрому у 2019 році

(Київ, просп. Визволителів, 1, кімн. 320):

21 лютого 2019 р. Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів.
18 квітня 2019 р. Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів.
6 червня 2019 р. Дегустаційний конкурс на кращий хлібобулочний та кондитерський виріб в рамках Міжнародної спеціалізо-ваної виставки хлібопекарської промисловості “BAKERY UKRAINE - 2019”
13 червня 2019 р. Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів
10-12 вересня 2019 р. Міжнародна спеціалізована виставка хлібопекарсь-кої промисловості “BAKERY UKRAINE - 2019”
19 вересня 2019 р. Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів.
14 листопада 2019 р. Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів.

 

Перелік виробів, які будуть представлені на розгляд дегустаційної комісії, а також участь конкретних підприємств у дегустації необхідно попередньо узгодити за телефонами ЦВТЛ: 543-08-66;  543-09-57.

<< Назад