Графік засідань
Спеціалізованої дегустаційної комісії Укрхлібпрому (СДКУ) з оцінки якості хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів, які будуть проведені в ЦВТЛ Укрхлібпрому у 2020р.:
(Київ, просп. Визволителів, 1, кімн. 320):
20 лютого 2020р |
Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів |
9 квітня 2020р |
Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів. |
11 червня 2020р |
Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів. |
Дата проведення буде повідомлена. |
Дегустаційний конкурс на кращий хлібобулочний та кондитерський виріб в рамках Міжнародної спеціалізо-ваної виставки хлібопекарської промисловості “BAKERY UKRAINE - 2020” |
8-10 вересня 2020р |
Міжнародна спеціалізована виставка хлібопекарсь-кої промисловості “BAKERY UKRAINE - 2020” |
17 вересня 2020р |
Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів. |
19 листопада 2020р |
Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів. |
Перелік виробів, які будуть представлені на розгляд дегустаційної комісії, а також участь конкретних підприємств у дегустації необхідно попередньо узгодити за телефонами ЦВТЛ: 543-08-66; 543-09-57.
<< Назад