Слайд-шоу
Слайд-шоу

Центральна виробничо-технологічна лабораторія

 

 

 

Графік засідань

Спеціалізованої дегустаційної комісії Укрхлібпрому (СДКУ) з оцінки якості хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів,  які будуть проведені  в ЦВТЛ   Укрхлібпрому

(Київ, просп. Визволителів, 1, кімн. 320) у 2017 р:

9 лютого 2017 р. Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів.
27 квітня 2017 р. Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів.
15 червня 2017 р. Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів.
21 вересня 2017 р. Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів.
23 листопада 2017 р. Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів.
21 грудня 2017 р. Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів.

Перелік виробів, які будуть представлені на розгляд дегустаційної комісії, а також участь конкретних підприємств у дегустації необхідно попередньо узгодити за телефонами ЦВТЛ: 543-08-66;  543-09-57.

Генеральний директор

О. М. Васильченко

<< Назад