Слайд-шоу
Слайд-шоу

Центральна виробничо-технологічна лабораторія

 

 

 

Графік засідань

Спеціалізованої дегустаційної комісії Укрхлібпрому (СДКУ) з оцінки якості хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів,  які будуть проведені  в ЦВТЛ Укрхлібпрому у 2020р.:

(Київ, просп. Визволителів, 1, кімн. 320):

20 лютого 2020р Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів
9 квітня 2020р Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів.
11 червня 2020р Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів.
Дата проведення буде повідомлена. Дегустаційний конкурс на кращий хлібобулочний та кондитерський виріб в рамках Міжнародної спеціалізо-ваної виставки хлібопекарської промисловості “BAKERY UKRAINE - 2020”
8-10 вересня 2020р Міжнародна спеціалізована виставка хлібопекарсь-кої промисловості “BAKERY UKRAINE - 2020”
17 вересня 2020р Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів.
19 листопада 2020р Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів.

Перелік виробів, які будуть представлені на розгляд дегустаційної комісії, а також участь конкретних підприємств у дегустації необхідно попередньо узгодити за телефонами ЦВТЛ: 543-08-66;  543-09-57.

<< Назад