Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

Збірник рецептур і технологічних інструкцій на виробництво ЗДОБИ ПАСХАЛЬНОЇ

Напередодні великого свята «Світлого Христового Воскресіння»
ЦВТЛ Укрхлібпрому пропонує свою нову розробку:

Збірник рецептур і технологічних інструкцій на виробництво здоби пасхальної«Збірник рецептур і технологічних інструкцій на виробництво здоби пасхальної» для всіх хлібопекарських підприємств України (а також приватних підприємців).

До збірника увійшло 26 найменувань пасок, в тому числі: «Домашня заварна», «Золочена», «Маково-лимонна», «Сметанкова», «Царська», «Шафранна» та інші.

Ці вироби мають святкове оформлення, приємний смак. Всі рецептури різні за складом сировини, є дешеві вироби, а є й дорогі.

В технологічній інструкції пофазно викладено приготування кожного виробу.

Щодо придбання збірника звертайтесь до ЦВТЛ за телефонами:

(044) 543 – 08 - 66,
(044) 543 – 09 - 57.

<< Назад