Слайд-шоу
Слайд-шоу

Нормативно-правова база

 

 

 

Нормативно-правова база, що регламентує діяльність хлібопекарських підприємств

Закони України

Закон України від 09.04.2015 № 329-VIII - «Про ринок природного газу»

Закон України від 22.07.2014 № 1602-VII - «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів»

Закон України від 21.06.2012 № 5007 – VI «Про ціни і ціноутворення»

Закон України від 24.06.2004 № 1877 – IV «Про державну підтримку сільського господарства України»

Закон України від 23.12.1997 № 771/97–ВР «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Постанови Кабінету Міністрів України

Постанова Кабінету Міністрів України від 07.06.2017  №394 «Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. № 1548 та визнання такими, що втратили чинність, деяких  постанов Кабінету Міністрів України».

Постанова КМУ від 27.02.2013 № 187 «Про затвердження Державної програми активізації розвитку економіки на 2013 – 2014 роки»

Постанова КМУ від 26.12.2012 № 1196 «Про внесення зміни до пункту 2 Порядку постачання та використання борошна, виробленого із зерна державного інтервенційного фонду»

Постанова КМУ від 11.04.2012 № 392 ««Про внесення змін до переліку енергозберігаючих матеріалів, обладнання, устаткування та комплектуючих, що звільняються від ввізного мита та операції з увезення яких на митну територію України звільняються від обкладення податком на додану вартість»

Постанова КМУ від 27.12.2008 № 1128 «Деякі питання використання зерна державного інтервенційного фонду»

Постанова КМУ від 30.10.2008 № 373 «Про затвердження Порядку формування цін на продовольчі товари, щодо яких затверджено державне регулювання»

Постанова КМУ від 17.10.2007 № 1222 «Про затвердження Порядку декларування зміни оптово-відпускних цін на продовольчі товари»

Постанова КМУ від 13.06.2002 № 803 «Про заходи щодо проведення моніторингу цін і тарифів на споживчому ринку»

Постанова КМУ від 14.04.2000 № 656 «Про затвердження наборів продуктів харчування, наборів непродовольчих товарів та наборів послуг для основних соціальних і демографічних груп населення»

Постанова КМУ від 25.12.1996 № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)»

Накази

Наказ Мінагрополітики  та  продовольства України від 13.03.2013 № 175 «Про внесення змін до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 16.01.2013 №15»

Наказ Мінагрополітики  та  продовольства України від 16.01.2013 № 15 «Про затвердження обсягів поставки борошна»

Наказ Державної служби статистики від 17.12.2012 № 520 «Про затвердження Номенклатури продукції промисловості (НПП)»

Наказ Мінагрополітики  та  продовольства України від 30.05.2012 № 312 «Про затвердження цін реалізації борошна»

Наказ Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 28.10.2010 № 487 «Про затвердження Технічного  регламенту щодо правил маркування харчових продуктів»

Наказ Мінагрополітики України від 20.03.2008 № 164 «Про затвердження галузевої програми розвитку хлібопекарської галузі на період до 2015 року»

Наказ Державного департаменту продовольства від 20.04.2004 року № 17 «Про затвердження Методичних рекомендацій з формування собівартості (робіт, послуг) продукції у хлібопекарській промисловості»

Наказ Мінагрополітики України від 06.06.2001 № 153 «Про затвердження спеціалізованої форми первинного обліку товарно-транспортної накладної та Інструкції про порядок заповнення, застосування спеціалізованої товарно-транспортної накладної на відпуск хлібобулочних виробів»

Інші інструктивні матеріали

Галузева угода між Публічним акціонерним товариством «Державна продовольчо-зернова корпорація України», Державною акціонерною компанією «Хліб України», об’єднанням підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром» та Профспілкою працівників агропромислового комплексу України на 2017-2019 роки

Інструкція з нормування питомих витрат палива, теплової та електричної енергії на виробництво хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів на підприємствах “Укрхлібпрому”

Кваліфікаційні характеристики професій робітників. Розділ «Виробництво хліба та хлібобулочних виробів. Виробництво макаронних виробів»