19 грудня 2024 р.
Здобутки з науково-практичної конференції НУХТ«Іноваційні технології у хлібопекарському виробництві»
Детальніше>>
08 жовтня 2024 р.
VІІІ Міжнародна науково-практична конференція«Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»
Мінагрополітики та учасники зернового ринку підписалиМеморандум про взаєморозуміння
Привітання з Великоднем
Привітання з 8 березня
Про введення в дію нормативних документів
Привітання з Новим 2024 роком та Різдвом Христовим
Вітання з Днем харчовика 2023
VII Міжнародна науково-практична конференція«Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»
З 20 по 21 вересня 2023 року в Виставковому центрі «AKKO Інтернешенл»у рамках виставок «INPRODMASH» та «UPAKOVKA» відбулася виставка хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE»
20-21 вересня 2023 року у Виставковому центрі «AKKO Iнтернешнл» у рамках виставок «INPRODMASH» та «UPAKOVKA» відбудеться виставка хлібопекарської промисловості "BAKERY UKRAINE"
Дегустаційний конкурс хліба, хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів в рамках Міжнародної спеціалізованої виставки хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE»
Укладено Галузеву угоду на 2023-2025 роки
Вітання з Днем працівників харчової промисловості!
Вітання з Великоднем!
Засідання «круглого столу» на тему: «Збереження конкурентоспроможності української агропродовольчої продукції в умовах запровадження на територіїЄС нульової ставки ПДВ на харчові продукти з 1 липня 2022 року
«Меморандум між громадськими асоціаціями та представниками бізнесупро взаєморозуміння та спільну роботу у сфері торговельної діяльностіхарчовими продуктами»
Об'єднання "Укрхлібпром" 15 грудня провело чергове засіданняРади об'єднання.
Засідання круглого столу на тему: «Запобігання недобросовісним торговим практикам: досвід ЄС та законодавчі ініціативи в Україні».
Комітетом з питань економічного розвитку Верховної Ради Українибула проведена нарада на тему«Цінова ситуація на ринку борошна та хліба в Україні»
Інформація щодо розробки Технічних умов на борошно пшеничне цільнозернове та на хлібобулочні вироби із цільнозернового борошна
24 жовтня 2021 р.
Інтерв'ю Андрія Лапшука на Українському радіо "У пошуках української мрії" про хліб.
Джерело інформації: http://www.nrcu.gov.ua
Прес-конференція щодо ситуації на ринку хліба та борошна в Україні та про загрозу дефіциту продовольчої пшениці на внутрішньому ринку.
Привітання зі святом працівників харчової промисловості.
14-16 вересня 2021 року у Міжнародному виставковому центрі відбулась Міжнародна спеціалізована виставка хлібопекарської промисловості"BAKERY UKRAINE – 2021".
Вітання з Днем Незалежності.
14-16 вересня 2021 року у Міжнародному виставковому центрі відбудеться Міжнародна спеціалізована виставка хлібопекарської промисловості"BAKERY UKRAINE – 2021".
День пам'яті та примирення
Зустріч з Міністром аграрної політики та продовольства України
Зустріч хлібопекарських і борошномельних асоціацій з Міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігорем Петрашко
Новорічне привітання
Засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»
Конкурс-дегустація «BAKERY UKRAINE»
День працівника харчової промисловості
Всесвітній День Хліба
Зустріч зі студентами НУХТ
З Днем Незалежності України!
Про підписання Меморандуму
Вітаємо з Днем перемоги!!!
11 грудня 2019 року відбулося засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»
16 жовтня - Всесвітній день хліба
З 10 по 12 вересня 2019 року відбулася Міжнародна спеціалізована виставка хлібопекарської промисловості «Bakery Ukraine».
Конкурс глядацьких симпатій на краще оформлення короваїв - «Коровайні традиції України».
Об’єднанням «Укрхлібпром» 10 вересня 2019 року проведено черговезасідання Ради Об’єднання.
Запрошення до участі в Міжнародній спеціалізованій виставці хлібопекарської промисловості "BAKERY UKRAINE 2019"
Семінар-тренінг з контролю якості зерна, борошна і тіста
XII Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології.HI-TECH – традиційне місце зустрічі лідерів лабораторної індустрії
Дегустаційний конкурс 2019
Заявка на дегустаційний конкурс 2019
Міжнародна науково-практична конференція«Використання заквасок в технології хлібобулочних виробів»