Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

09 грудня 2015 року
Відбулося засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»

засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»Укрхлібпромом 09 грудня 2015 року проведено чергове засідання Ради Об’єднання підприємств  хлібопекарної промисловості.

В роботі засідання прийняли участь керівники  хлібопекарських підприємств, що входять до складу   Укрхлібпрому та запрошені  - директор департаменту продовольства Мінагрополітики України Дмитро Шульмейстер та заступник директора департаменту Микола Мороз, радник асоціації «Борошномели України» Андрій Ткаченко.

Заслухано інформацію генерального директора Олександра Васильченка про роботу хлібопекарських підприємств згідно сучасних вимог господарювання, розглянуто питання щодо ситуації на ринку зерна, борошна і хліба та перспективи роботи хлібопекарських підприємств з ПАТ «Аграрний фонд», перспективи щодо відміни регулювання виробництва хліба та роботи підприємств в умовах  вступу до зони вільної торгівлі.

Директор департаменту Дмитро Шульмейстер  виступив з інформацією щодо ситуації на продовольчому ринку України та зі знанням і розумінням поставився до проблем хлібопекарської галузі, пропонуючи допомогу у  вирішенні найважливіших питань.

Укрхлібпром новиниРобота засідання пройшла в діловій конструктивній обстановці. Представники хлібопекарських  підприємств висловлювали свої пропозиції та побажання, ділились досвідом роботи. Розглянуто коментарі до «Закону України «Про внесенняРада Об’єднання «Укрхлібпром» змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів», з якими  можна ознайомитись та в разі потреби отримати їх  в Укрхлібпромі.

На засіданні Ради Об’єднання було схвалено меморандум про співпрацю та принципи взаємодії між Громадською спілкою «Борошномели України» та Об’єднанням підприємств хлібопекарної промисловості «Укрхлібпром».

<< Назад