Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

09 вересня 2015 року
Відбулося засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»

засідання Ради Об’єднання підприємств хлібопекарної промисловостіУкрхлібпромом 09 вересня 2015 року проведено чергове засідання Ради Об’єднання підприємств хлібопекарної промисловості, на якому було розглянуто питання щодо

  • підсумків роботи хлібопекарських підприємств за звітний період,
  • ситуації на ринку зерна, борошна і хліба та проблем забезпечення підприємств галузі сировиною,
  • роботи Аграрного фонду та постачання борошна хлібозаводам в 2015/2016 МР,
  • проекту постанови Кабінету Міністрів України про удосконалення державного регулювання та лібералізації у сфері ціноутворення /постанова від 25 грудня 1996 р. №1548/,
  • пільгових кредитів для енергозберігаючих програм,
  • святкування Дня працівників харчової промисловості.

обговорення ситуації на ринку зерна, борошна і хлібаРобота засідання пройшла в діловій конструктивній обстановці. Розглянуто і обговорено всі вищезазначені питання.

Серед іншого було запропоновано переглянути асортимент хлібобулочних виробів з метою максимального використання борошна Аграрного Фонду для підтримки стабільної ситуації на ринку хліба, використовувати надані можливості пільгового кредитування, схвалено проект постанови Кабінету Міністрів України про удосконалення державного регулювання та лібералізації у сфері ціноутворення.

Після завершення засідання всім учасникам було запропоновано відвідати виставку «Упаковка», що проходила з 8 по 10 вересня 2015 р. в Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті.