Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

18 березня 2011 року відбулося засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром».

В роботі прийняли участь керівники хлібопекарських підприємств, генеральний директор Аграрного фонду О.Ю.Маренець, директор департаменту харчової промисловості Мінагрополітики та продовольства України – М.П. Січевський.

Основним було питання, щодо ситуації, яка склалася на ринку зерна борошна та хліба в регіонах та можливості подальшого функціонування хлібопекарських підприємств в таких умовах.

Обговорювався випадок, що мав місце в Луганській області у зв’язку з зупинкою хлібозаводів у містах Свердловську та Ровеньках.

Керівники хлібопекарських підприємств висловлювали свою занепокоєність щодо неможливості подальшого стримування цін на хліб та хлібобулочні вироби при зростанні вартості всіх складових витрат: борошна, енергоносіїв, допоміжної сировини, заробітної плати, транспортних витрат.

На даний час комплексного рішення проблем, які постійно піднімаються в хлібопекарській галузі на жаль немає. Зберігається риск повторення ситуації, щодо безперебійного забезпечення населення хлібом.

Враховуючи надані при обговоренні пропозиції, учасники наради прийняли рішення про направлення звернення до Прем’єр-міністра України М.Я.Азарова щодо підтримки хлібопекарських підприємств у вирішення проблемних питань галузі на державному рівні.

Додаток: Звернення до Прем’єр-міністра України.

Голова Ради Об'єднання

О.М. Васильченко

<< Назад