Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

08 червня 2016 року
Відбулося засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»

Засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»Укрхлібпромом 08 червня 2016 року проведено чергове засідання Ради Об’єднання підприємств  хлібопекарної промисловості.

В роботі засідання прийняли участь керівники  хлібопекарських підприємств. Заслухано інформацію генерального директора Олександра Васильченка про роботу хлібопекарських підприємств згідно сучасних вимог господарювання, розглянуто питання щодо ситуації на ринку зерна, борошна і хліба, перспективи роботи хлібопекарських підприємств з ПАТ «Аграрний фонд», та про участь у семінарах по новому харчовому законодавству, практичних аспектах, заснованих на принципах НАCCP та про участь хлібопекарських підприємств у Міжнародній спеціалізованій виставці хлібопекарської промисловості «ВАКЕRY UKRAINE».

Робота засідання пройшла в діловій конструктивній обстановці. Представники хлібопекарських  підприємств висловлювали свої пропозиції та побажання, ділились досвідом роботи.

Засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»На засіданні Ради Об’єднання було прийнято рішення щодо подальшої  роботи по захисту інтересів підприємств на всіх рівнях законодавчої та виконавчої влади та про участь хлібопекарських підприємств у Міжнародній спеціалізованій виставці хлібопекарської промисловості «ВАКЕRY UKRAIN», яка відбудеться з 13 по 15 вересня  2016 року у Міжнародному виставковому центрі  міста Києва на Броварському проспекті,15.

Була надана пропозиція в повній мірі використати можливості Громадської Ради при Мінагрополітики України, членом якої є Укрхлібпром, при формуванні плану роботи Ради на 2016 рік включити питання  щодо  внесення змін у постанову Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. 1548, а саме – передбачити відмову від державного регулювання цін на продтовари шляхом встановлення граничного нормативу рентабельності.

<< Назад