Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

17 березня 2016 року

Відбулося засідання конференції уповноважених представників підприємств хлібопекарської
промисловості Об’єднання «Укрхлібпром»

засідання конференції уповноважених представників підприємств хлібопекарської промисловості17 березня 2016 року відбулося засідання конференції уповноважених представників підприємств хлібопекарської промисловості, на якому було заслухано доповідь Голови Ради Об’єднання «Укрхлібпром» Олександра Васильченка про роботу виконавчого апарату у 2015 році, підсумки роботи хлібопекарської галузі України за минулий рік та перспективи її розвитку в поточному році, про шляхи підготовки та впровадження системи НАССР на хлібопекарських підприємствах, а також переглянуто склад членів Об’єдання «Укрхлібпром» у зв’язку з отриманими заявами.

Робота засідання пройшла в діловій конструктивній обстановці. Розглянуто та обговорено всі питання порядку денного, прийнято відповідні рішення. Дана позитивна оцінка роботі виконавчого апарату Укрхлібпрому. Схвалено основні напрямки роботи хлібопекарської галузі в 2016 році в умовах ринкової економіки.

УкрхлібпромСеред іншого значна увага була приділена впровадженню системи НАССР на хлібопекарських підприємствах. Директор ТОВ «Українсько-словенського спільного підприємств «Київський обласний хлібопекарський комплекс» Ірина Кисіль поділилась досвідом впровадження системи НАССР. Заступник директора ТОВ «Черкасихліб ЛТД» Світлана Черкасихліб ЛТДШевченко розповіла як вони на своєму підприємстві вирішують проблеми, що виникают при впровадженні системи НАССР.

В ході засідання була висловлена і підтримана усіма учасниками конференції ініціатива щодо розроблення галузевих методичних настанов, необхідних для запровадження на хлібопекарських підприємствах постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи НАССР.

<< Назад