Збірник рецептур і технологічних інструкцій на виробництво ЗДОБИ ПАСХАЛЬНОЇ
Напередодні великого свята «Світлого Христового Воскресіння»
ЦВТЛ Укрхлібпрому пропонує свою нову розробку:
«Збірник рецептур і технологічних інструкцій на виробництво здоби пасхальної» для всіх хлібопекарських підприємств України (а також приватних підприємців).
До збірника увійшло 26 найменувань пасок, в тому числі: «Домашня заварна», «Золочена», «Маково-лимонна», «Сметанкова», «Царська», «Шафранна» та інші.
Ці вироби мають святкове оформлення, приємний смак. Всі рецептури різні за складом сировини, є дешеві вироби, а є й дорогі.
В технологічній інструкції пофазно викладено приготування кожного виробу.
Щодо придбання збірника звертайтесь до ЦВТЛ за телефонами:
(044) 543 – 08 - 66,
(044) 543 – 09 - 57.
<< Назад