Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

Практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах
НАССР (Cемінари)

Укрхлібпром рекомендує хлібопекарським підприємствам  прийняти участь у семінарах - «Нове харчове законодавство. Завдання, відповідальність та нові можливості для операторів ринку. Практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР», що проводяться  Мінагрополітики спільно з міжнародним проектом «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» протягом квітня – липня 2016 року. Семінари  проводяться в рамках реалізації Плану дій кабінету Міністрів України на 2016 рік, що затверджений розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.03.2016 р. №184.

Участь у семінарі безкоштовна.

Контактна особа: Глухова М.О., е-mail: maryna.hlukhova@ukr.net, тел./факс:   (044) 279 84 90.

Додатки:

  • Графік проведення семінарів на 1 арк.
  • Програма семінару на 1 арк.

Графік проведення семінарів

Дата День тижня Місто
27.04.2016 Ср Суми
28.04.2016 Чт Чернігів
11.05.2016 Ср Черкаси
12.05.2016 Чт Кіровоград
17.05.2016 Вт Запоріжжя
20.05.2016 Пт Дніпропетровськ
24.05.2016 Вт Харків
27.05.2016 Пт Полтава
31.05.2016 Вт Львів
03.06.2016 Пт Ужгород
07.06.2016 Вт Тернопіль
08.06.2016 Ср Івано-Франківськ
09.06.2016 Чт Чернівці
14.06.2016 Вт Одеса
21.06.2016 Вт Херсон
23.06.2016 Чт Миколаїв
30.06.2016 Чт Київ
01.07.2016 Пт Житомир
05.07.2016 Вт Вінниця
06.07.2016 Ср Хмельницький
12.07.2016 Вт Рівне
13.07.2016 Ср Луцьк
19.07.2016 Вт Луганськ
20.07.2016 Ср Донецьк

Програма семінару:
«Нове харчове законодавство. Завдання, відповідальність та нові можливості для операторів ринку. Практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР»

9.30 – 10.00 Прибуття та реєстрація.
10.00 – 10.15 Вступне слово. Мета заходу.
10.15 – 10.45 Вимоги нового харчового законодавства щодо ролі та відповідальності операторів ринку. Зменшення регуляторного навантаження.
10.45 – 11.15 Перерва на каву.
11.15 – 12.15 Процедури, засновані на принципах НАССР. Перші кроки з впровадження. Виконання гігієнічних вимог – програм-передумов системи НАССР. Практичні поради.
12.15 – 13.15 Послідовність впровадження принципів НАССР.
13.15 – 14.00 Обід.
14.00 – 14.30 Переваги і недоліки використання консультаційних послуг з впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР. Оптимізація затрат. Навчання персоналу.
14.30 – 15.00 Специфічні вимоги – Реєстрація/затвердження підприємств, НАССР, простежуваність, оцінка ризику.
15.00 – 15.30 Огляд добровільних стандартів безпечності та якості харчових продуктів. Відмінності між вимогами законодавства і вимогами стандартів. Оцінка доцільності сертифікації.
15.30 – 15.45 Економічний ефект від впровадження НАССР.
15.45 – 16.00 Принципи аудитування процедур, заснованих на принципах НАССР компетентним органом.
16.00 – 16.30 Обговорення*. Завершення семінару.

*Учасникам семінару буде надаватись можливість задавати питання не лише наприкінці заходу, але й під час презентацій.

<< Назад