Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

IX Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH – традиційне місце зустрічі лідерів лабораторної індустрії

18-20 жовтня 2016 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» відбудеться IX Міжнародна виставка LABComplEX – головна подія лабораторної індустрії України, у рамках якої представлений весь спектр обладнання, технологій, спеціалізованих меблів, витратних матеріалів, а також комплекс послуг по створенню, оснащенню, модернізації всіх типів і видів лабораторій різних галузей промисловості, науково-дослідної сфери та медицини.

Мета виставки – в умовах стрімких євроінтеграційних процесів сприяти підвищенню кваліфікації фахівців галузі, обміну досвідом з міжнародними колегами, побудові довгострокових ділових відносин і впровадженню інноваційних науково-технічних рішень у більшість галузей промисловості України.

Серед експонентів – вітчизняні та світові виробники, постачальники обладнання, матеріалів і технологічних рішень для лабораторій різного профілю.

Відвідувачі виставки – керівники та фахівці контрольно-інспекційних органів, підприємств різних галузей і науково-дослідних інститутів, лабораторій з контролю якості, виробничих, випробувальних, клініко-діагностичних та інших типів і видів лабораторій.

Організатори виставки – Національна академія наук України та Компанія LMT.

Тематика виставки охоплює всі аспекти комплексного забезпечення лабораторій та лабораторного аналізу у різних галузях промисловості, наукових дослідженнях і медицині.

Для фахівців учасники виставки представлять новинки аналітичного обладнання, лабораторні контрольно-вимірювальні прилади, загальнолабораторне обладнання, комплексні рішення, необхідні для оснащення лабораторій будь-якого профілю, мобільні лабораторії, лабораторні меблі та посуд, інструменти та витратні матеріали, різні реагенти, індикатори, тест-системи та реактиви, засоби індивідуального захисту, спецодяг і багато іншого.

Під час роботи виставки LABComplEX відбудуться конференції, семінари, круглі столи, присвячені фундаментальним і прикладним дослідженням, а також питанням розвитку галузі. Науково-практичні програми:

  • «Дні харчової промисловості та аграрного сектора»
  • «Дні фармацевтичної промисловості»
  • «Дні ветеринарної медицини»
  • «Дні лабораторної медицини»

А також науково-практичні заходи для фахівців різних галузей промисловості, науково-дослідної сфери.

Серед топових подій виставки – Українська лабораторна школа, яка включає в себе актуальні майстер-класи на діючому обладнанні з можливістю персонального тестування, кваліфіковані поради експертів, нові методи і методики досліджень.

Вхід – вільний, за умови реєстрації на сайті Міжнародної виставки LABComplEX:

www.labcomplex.com

Детальна інформація:

Тел./Факс: +380 (44) 206-10-19, 206-10-16

marketing@labcomplex.com

<< Назад