Дегустаційний конкурс хліба, хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів
В рамках Міжнародної спеціалізованої виставки хлібопекарської промисловості
«BAKERY UKRAINE»
08 червня 2017 р.
Шановні колеги!
Об'єднання «УКРХЛІБПРОМ» та виставкова компанія «АККО ІНТЕРНЕШНЛ» засвідчують Вам свою повагу і запрошують взяти участь у дегустаційному конкурсі на визначення кращих хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів за такими номінаціями:
- Хліб житньо-пшеничний масою 0,5 – 1,0 кг
- Батони із борошна пшеничного нездобні масою 0,4 – 0,5 кг
- Здобні дрібно штучні булочні вироби без начинок
- Кекси на хімічних розпушувачах
- Торти комбіновані
І. Умови участі
1.1 Учасниками конкурсу можуть бути юридичні та фізичні особи, які виробляють вищезазначену продукцію і своєчасно надали заявку на участь у конкурсі та сплатили вартість участі.
1.2. Зразки представляються в такій кількості:
- хліб і булочні вироби масою більше ніж 0,2 кг – не менше ніж 5 шт.
- булочних виробів масою 0,2 кг і менше – не менше ніж 10 шт.
- кексів – не менше ніж 2 кг
- тортів – не менше ніж 2 кг.
Зразки повинні супроводжуватись посвідченнями про якість та стислими характеристиками.
З моменту надходження зразки переходять у власність Організаторів конкурсу і заміні або поверненню виробнику не підлягають.
ІІ. Вартість участі:
2.1. Вартість участі одного зразка продукції:
- Для учасника виставки — 600 грн.
- Для компанії, що не приймає участі у виставці — 1200 грн.
Ціни приведені з урахування ПДВ.
Інформацію про кожного учасника дегустаційного конкурсу буде внесено до офіційного каталогу виставки.
2.2. Оплата за участь здійснюється в безготівковій формі банківським перерахуванням згідно з виставленим рахунком.
Просимо звернути увагу, що зразки продукції, щодо яких не надано повного пакету супровідних документів і відсутня 100% передоплата, до конкурсу не допускаються.
ІІІ. Порядок проведення
3.1. Оцінка якості представлених зразків здійснюється Спеціалізованою галузевою дегустаційною комісією «Укрхлібпрому» (СДКУ) по оцінці якості хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів до складу якої входять представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства охорони здоров'я, Національного університету харчових технологій, ДП «УкрНДНЦ» Мінекономрозвитку України та інших організацій.
3.2. Дегустація є закритою і проводиться згідно з порядком, установленим «Положенням про СДКУ».
3.3. Рахункова комісія по кожній номінації підраховує середньоарифметичний бал по кожному наданому виробу.
3.4. Переможцями визначаються вироби, які набрали найвищу кількість балів, і їх виробники нагороджуються дипломами, медалями (золото, срібло, бронза), Гран-прі.
3.5. Переможці конкурсу мають право використовувати нагороди в рекламних цілях.
Рішення комісії не підлягає зміні чи оскарженню. Експерти-дегустатори, що входять до складу комісії, не зобов'язані коментувати результати дегустаційного конкурсу.
Головою дегустаційної комісії виступає Голова ради Об’єднання «Укрхлібпром» — Васильченко Олександр Миколайович, заступник Голови дегустаційної комісії — Директор Центральної виробничо-технологічної лабораторії «Укрхлібпрому» — Гуленко Любов Артемівна.
Місце проведення конкурсу: м. Київ, пр-т Перемоги 40-Б., ВЦ «АККО ІНТЕРНЕШНЛ».
Початок дегустаційного конкурсу: 08 червня о 14:00 годині. Зразки приймаються з 9:00 до 13:00.
Офіційне відкриття виставки «BAKERY UKRAINE 2017» та урочисте нагородження переможців дегустаційного конкурсу дипломами, медалями та Гран-прі відбудеться 13 вересня 2017 року о 11 годині за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15, Міжнародний Виставковий Центр, третій павільйон (вхід зі сторони р. Дніпро). Інформацію щодо результатів конкурсу буде опубліковано на офіційному сайті галузевих ЗМІ та Інтернет-порталах.
Запрошуємо Ваше підприємство до участі
в Дегустаційному конкурсі
З питань участі звертатися: