Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

Звернення до учасників ринку хліба

26 квітня 2017 року  у Виставковому центрі «АККО Інтернешнл» відбулася знакова подія. В рамках підготовки до Всеукраїнського Тижня харчових технологій, який проходитиме з 12 по 14 вересня ц.р., відбулося підписання спільного звернення організаторів спеціалізованої виставки хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE’ 2017» до учасників ринку хліба. Під час переговорів між сторонами досягнуто взаєморозуміння щодо концепції формату цієї виставки та узгоджено заходи з реалізації програми проведення цього важливого галузевого заходу.Звернення підписали: від Об’єднання «Укрхлібпром» - Генеральний директор, Голова Ради Об’єднання Олександр Васильченко, від ТОВ «АККО Інтернешнл» - Генеральний директор Ігор Мельник:

Шановні колеги!

Об'єднання підприємств хлібопекарної промисловості «Укрхлібпром» та Виставкова компанія «АККО Інтернешнл» засвідчують Вам свою повагу та мають за честь звернутися до Вас з наступною пропозицією.

Серед виставкових заходів нашої держави Всеукраїнський тиждень харчових технологій є головною подією найважливішої  бюджетоутворюючої галузі реального сектору економіки України, яка об'єднує різні підгалузі переробки сільськогосподарської сировини.

Саме тому в минулому році з метою посилення взаємодії хлібопекарської з іншими підгалузями харчової промисловості, активізації пропаганди передового досвіду, інноваційних розробок в індустрії хлібопечення та  підтримуючи ініціативу трудових колективів галузі Об'єднання «Укрхлібпром» та Виставкова компанія «АККО Інтернешнл» в рамках цього Форуму започаткували окремий виставковий проект - Міжнародну спеціалізовану виставку хлібопекарської промисловості «BAKERYUKRAINE». Вдалий формат проведення цього заходу привернув до себе увагу провідних ЗМІ, а також вітчизняних та зарубіжних спеціалістів хлібопекарської  галузі.

Виставкова компанія «АККО Інтернешнл» 25 років працює у сфері виставкової діяльності і є одним із провідних вітчизняних операторів цього  ринку. Вона є членом Всесвітньої асоціації виставкової індустрії (UFI) і протягом багатьох років виступає організатором найбільших спеціалізованих форумів та виставкових заходів України. Цьогоріч «АККО Інтернешнл» в рамках Всеукраїнського Тижня харчових технологій, крім вищезгаданої  виставки  «BAKERY UKRAINE», проводитиме XXVІ Міжнародну спеціалізовану виставку обладнання, технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH»XVIIІ Міжнародну спеціалізовану виставку обладнання та матеріалів для харчової упаковки «UPAKOVKA» та  XXIІ Міжнародну спеціалізовану виставку кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE», які включено до Переліку вітчизняних виставково - ярмаркових заходів у 2017 році, що проводитимуться за участю Мінагрополітики України.

Слід зазначити, що у 2011 році базові виставки цього Форуму «INPRODMASH & UPAKOVKA» були сертифіковані Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії. Такого високого рівня міжнародного визнання не має жоден виставковий захід у сфері обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості України.
Цьогоріч виставки в рамках Всеукраїнського Тижня харчових технологій працюватимуть з 12 по 14 вересня у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15, павільйон №3) свої технологічні розробки, обладнання, готову продукцію, упаковку та логістику демонструватимуть представники провідних вітчизняних і європейських компаній та відомих світових торгових брендів, що створює унікальну нагоду для ефективного представлення нових розробок експонентами та плідного спілкування спеціалістів різних галузей на одній платформі.

Новинкою нинішнього об’єднаного форуму харчовиків та  Другої Міжнародної спеціалізованої виставки хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE» стане проведення знакової галузевої події «ДНЯ ХЛІБА», в рамках якого передбачено проведення різнопланових тематичних заходів, зокрема:

  • церемонії офіційного відкриття «ДНЯ ХЛІБА» за участю керівництва Міністерства аграрної політики та продовольства  України, Держпродспоживслужби України і членів Ради Об’єднання «Укрхлібпром»;
  • нагородження кращих працівників галузі трудовою відзнакою Почесний пекар України»  та переможців дегустаційного конкурсу хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів;
  • відкриття експозиції короваїв та обрядової випічки з різних куточків України «Коровайна традиція України»;
  • ярмарку  хлібів, паляниць, короваїв та різноманітної хлібобулочної продукції, а також проведення дегустацій і конкурсів з врученням призів від виробників;
  • міжнародної конференції «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів»;
  • засідання Ради Об'єднання підприємств хлібопекарної промисловості «Укрхлібпром».

 Об'єднання «Укрхлібпром» і компанія «АККО Інтернешнл» користуються нагодою, щоб запевнити Вас у своїй глибокій повазі і щиро запрошують взяти активну участь у цьогорічному галузевому виставковому проекті «BAKERY  UKRAINE' 2017».

<< Назад