Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

Об’єднання «Укрхлібпром»16 березня 2018 року

Відбулося засідання конференції уповноважених представників підприємств хлібопекарської промисловості
Об’єднання «Укрхлібпром»

16 березня 2018 року відбулося засідання конференції уповноважених представників підприємств хлібопекарської промисловості, на якому було заслухано доповідь Голови Ради Об’єднання «Укрхлібпром» Олександра Васильченка про роботу виконавчого апарату та ЦВТЛ у 2017 році, підсумки роботи хлібопекарської галузі України за минулий рік та перспективи її розвитку в поточному році.

Робота засідання пройшла в діловій конструктивній обстановці. Розглянуто та обговорено всі питання порядку денного,
прийнято відповідні рішення. Дана позитивна оцінка роботі виконавчого апарату Укрхлібпрому. Схвалено основні напрямки роботи хлібопекарської галузі в 2018 році.

конференція УкрхлібпромВ ході засідання також було зазначено, що на всіх підприємствах прийнято новий рівень мінімальної заробітної плати з 1 січня 2018 року, виконуються всі норми передбачені галузевою угодою на 2017-2019 роки.

Позитивно відобразилося на роботі хлібопекарських підприємств набуття чинності Постанови КМУ від 7 червня 2017 року №394 «Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. № 1548 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» в частині скасування державного регулювання граничних рівнів рентабельності виробництва борошна та хліба простої рецептури.

Це дало можливість усунути зайвий адміністративний тиск та зробити виробництво більш інвестиційно привабливим і надати можливість швидше адаптуватися до кон’юнктури ринку.

Засідання конференції уповноважених представників підприємств хлібопекарської промисловості Об’єднання «Укрхлібпром»

У виступі директора ЦВТЛ Любов Гуленко була надана інформація про основні напрямки роботи лабораторії відповідно до сучасних вимог, про музей чистих культур та наявну технологічну документацію, про відміну дії мораторію на перевірки Держпродспоживслужбою України та її територіальними органами. Серед інших проблемних питань Генеральний директор ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» Сергій Портянко зупинився на підготовці робітничих кадрів професійно-технічними училищами, а також поділився своїм досвідом роботи у цьому напрямку.

<< Назад