Слайд-шоу
Слайд-шоу

13 серпня 2018 р.

 

 

 

 Шановні колеги!

Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром» та Виставкова компанія «АККО Інтернешнл» засвідчують Вам свою повагу та мають за честь звернутися до Вас з наступною пропозицією.

Серед виставкових заходів нашої держави Всеукраїнський тиждень харчових технологій є головною подією провідної бюджетоутворюючої галузі реального сектору економіки України, яка об'єднує різні підгалузі переробки сільськогосподарської сировини.

Саме тому в 2016 році з метою посилення взаємодії хлібопекарської з іншими підгалузями харчової промисловості, активізації пропаганди передового досвіду, інноваційних розробок в індустрії хлібопечення та  підтримуючи ініціативу трудових колективів галузі Об'єднання «Укрхлібпром» та Виставкова компанія «АККО Інтернешнл» в рамках цього Форуму започаткували окремий виставковий проект - Міжнародну спеціалізовану виставку хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE». Вдалий формат проведення цього заходу привернув до себе увагу провідних ЗМІ, а також вітчизняних та зарубіжних спеціалістів хлібопекарської  галузі.

Виставкова компанія «АККО Інтернешнл» 26 років успішно працює у сфері виставкової діяльності і є одним із провідних вітчизняних операторів цього  ринку. Вона є членом Всесвітньої асоціації виставкової індустрії (UFI) і протягом багатьох років виступає організатором найбільших спеціалізованих форумів та виставкових заходів України. Цьогоріч «АККО Інтернешнл» в рамках Всеукраїнського Тижня харчових технологій, крім вищезгаданої  виставки  «BAKERY UKRAINE», проводитиме                XXVІІ Міжнародну спеціалізовану виставку обладнання, технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH», XІХ Міжнародну спеціалізовану виставку обладнання та матеріалів для харчової упаковки «UPAKOVKA» та  XXIІІ Міжнародну спеціалізовану виставку кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE»,  які включено до Календаря ярмарково-виставкових заходів, що проводитимуться на території України в галузях сільського господарства та харчовій промисловості на 2018 - 2019 рр., затвердженого Мінагрополітики України.

Слід зазначити, що у 2011 році базові виставки цього Форуму «INPRODMASH & UPAKOVKA» були сертифіковані Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії. Такого високого рівня міжнародного визнання не має жоден виставковий захід у сфері обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості України.

Цьогоріч виставки в рамках Всеукраїнського Тижня харчових технологій працюватимуть з 11 по 13 вересня у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15, павільйон №3), де свої технологічні розробки, обладнання, готову продукцію, упаковку та логістику демонструватимуть представники провідних вітчизняних і європейських компаній та відомих світових торгових брендів, що створює унікальну нагоду для ефективного представлення нових розробок експонентами та плідного спілкування спеціалістів різних галузей на одній платформі.

В рамках нинішнього об’єднаного форуму харчовиків та                       ІІІ Міжнародної спеціалізованої виставки хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE» передбачено проведення різнопланових тематичних заходів, зокрема:

  • нагородження переможців дегустаційного конкурсу хліба, хлібобулочних та борошнистих кондитерських  виробів;
  • відкриття експозиції короваїв з різних куточків України «Коровайна традиція України»;
    міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»;
  • нагородження переможців конкурсу глядацьких симпатій за краще художнє  оформлення  короваїв;
  • засідання Ради Об'єднання підприємств хлібопекарної промисловості «Укрхлібпром».

Об'єднання «Укрхлібпром» і компанія «АККО Інтернешнл» користуються нагодою, щоб запевнити Вас у своїй глибокій повазі і щиро запрошують взяти активну участь у цьогорічному галузевому виставковому проекті «BAKERY  UKRAINE' 2018».


Генеральний директор,
Голова Ради Об'єднання
«Укрхлібпром»                                                                                                              Олександр  ВАСИЛЬЧЕНКО