Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

11 вересня 2018 року
відбулося засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»

11 вересня 2018 року

Об’єднанням «Укрхлібпром» 11 вересня
2018 року проведено чергове засідання Ради Об’єднання.

В роботі засідання прийняли участь керівники  хлібопекарських підприємств.

Заслухано інформацію генерального директора Олександра Васильченка про роботу хлібопекарських підприємств згідно сучасних вимог, розглянуто питання щодо ситуації на ринку зерна, борошна і хліба.

11 вересня 2018 року

Зазначено, що робота Укрхлібпрому була спрямована на відстоювання інтересів хлібопекарських підприємств щодо необхідності посилення вимог до якості зерна та борошна, а також надані пропозиції технічному комітету для внесення змін до стандарту на зерно та борошно.

Робота засідання пройшла в діловій конструктивній обстановці. Керівники хлібопекарських  підприємств висловлювали свої пропозиції та побажання, ділились досвідом роботи та шляхами вирішенням проблем, що виникають на виробництві.
На засіданні Ради Об’єднання було прийнято рішення щодо подальшої  роботи по захисту інтересів хлібопекарських підприємств на всіх рівнях законодавчої та виконавчої влади.

Відзначено позитивний вплив на динаміку розвитку хлібопекарської галузі скасування державного регулювання цін на продовольчі товари та послуги в частині встановлення граничних рівнів рентабельності виробництва борошна та хліба соціальних сортів.

Рекомендовано  підприємствам бути більш вимогливими до постачальників борошна та посилити вхідний контроль сировини, а також розширити впровадження класичних технологій виробництва хліба.

Укрхлібпрому вивчити питання та інформувати підприємства про спеціалізовані лабораторії та про можливість проведення незалежних експертиз щодо якості борошна.

11 вересня 2018 року

11 вересня 2018 року

11 вересня 2018 року