Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

12 грудня 2018 року
Відбулося засідання Ради Об’єднання підприємств хлібопекарної промисловості «Укрхлібпром»

Укрхлібпромом 12 грудня  2018 року проведено чергове засідання Ради Об’єднання підприємств  хлібопекарної промисловості.

В роботі засідання прийняли участь керівники  хлібопекарських підприємств, представники апарату об’єднання.

Заслухано інформацію генерального директора Олександра Васильченка про очікувані результати роботи хлібопекарської галузі в 2018 році, розглянуто питання щодо ситуації на ринку зерна, борошна і хліба та про необхідність перегляду національного стандарту ДСТУ 3768-2010 «Пшениця.Технічні умови», а саме - показників якості, які відповідатимуть національним інтересам України.

Робота засідання пройшла в діловій конструктивній обстановці. Представники хлібопекарських  підприємств висловлювали свої пропозиції та побажання, ділились досвідом роботи.

Директор ЦВТЛ Укрхлібпрому  Любов Гуленко в своєму виступі акцентувала увагу на зміні правил  маркування харчових продуктів (проект №8450), який уже прийнятий, підписаний Головою Верховної Ради  України і направлений на підписання Президентові.

Крім того, в рамках засідання, відбулася презентація нового хлібопекарського обладнання та приладів для визначення якості зерна і борошна, яку провели  представники ТОВ «РОДАЛС.

На Раді Об’єднання було прийнято рішення щодо подальшої  роботи по захисту інтересів підприємств на всіх рівнях законодавчої та виконавчої влади.