Слайд-шоу
Слайд-шоу

Запрошення

 

 

 

Запрошення до участі в Міжнародній спеціалізованій виставці
хлібопекарської промисловості "BAKERY UKRAINE 2019"

Шановні колеги!

Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром» та Виставкова компанія «АККО Інтернешнл» засвідчують Вам свою повагу та мають за честь звернутися до Вас з наступною пропозицією.

Серед виставкових заходів нашої держави Всеукраїнський тиждень харчових технологій є головною подією  галузі, яка проводиться напрередодні професійного свята – Дня працівників харчової промисловості. Саме тому в 2016 році з метою посилення взаємодії хлібопекарської з іншими підгалузями харчової промисловості, активізації пропаганди передового досвіду, інноваційних розробок в індустрії хлібопечення та  підтримуючи ініціативу трудових колективів галузі Об'єднання «Укрхлібпром» та Виставкова компанія «АККО Інтернешнл» в рамках цього Форуму започаткували окремий виставковий проект - Міжнародну спеціалізовану виставку хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE». Вдалий формат проведення цього заходу привернув до себе увагу провідних ЗМІ, а також вітчизняних та зарубіжних спеціалістів хлібопекарської  галузі. Зважаючи на це виставку «BAKERY UKRAINE ’2019»  включено до Календаря агропромислових виставково-ярмаркових заходів, що проводяться в регіонах України у 2019 році, затвердженого Мінагрополітики України.

Цьогоріч виставка в рамках Всеукраїнського Тижня харчових технологій працюватимуть з 10 по 12 вересня у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15, павільйон №3), де свої технологічні розробки, обладнання, готову продукцію, сировину, інгредієнти, домішки, поліпшувачі та упаковку  демонструватимуть представники провідних вітчизняних та відомих світових брендів, що створює унікальну нагоду для ефективного представлення нових розробок експонентами та плідного спілкування спеціалістів різних галузей на одній платформі.
В рамках Міжнародної спеціалізованої виставки хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE ’2019» передбачено проведення різнопланових тематичних заходів, зокрема:

- нагородження переможців дегустаційного конкурсу хліба, хлібобулочних та борошнистих кондитерських  виробів;
- засідання Ради Об'єднання підприємств хлібопекарної промисловості «Укрхлібпром»;
- міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»;
- проведення експозиції короваїв з різних куточків України «Коровайна традиція України» і нагородження переможців конкурсу глядацьких симпатій за їх краще художнє  оформлення.

Об'єднання «Укрхлібпром» і компанія «АККО Інтернешнл» користуються нагодою, щоб запевнити Вас у своїй глибокій повазі і щиро запрошують взяти активну участь у галузевому виставковому проекті «BAKERY  UKRAINE' 2019».

Генеральний директор,
Голова Ради Об'єднання
«Укрхлібпром»
О.М. Васильченко