Слайд-шоу
Слайд-шоу

Засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»

 

 

 

11 грудня 2019 року відбулося засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»

Об’єднанням «Укрхлібпром» 11 грудня 2019 року проведено чергове засідання Ради Об’єднання.

засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»В роботі засідання прийняли участь керівники  хлібопекарських підприємств та на запрошення  Укрхлібпрому  - представники  Державної служби  Українии з питань праці - заступник директора департаменту - начальник відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Радіонов Микола Олександрович та начальник відділу експертної ради, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг  Бабенко Сергій Костянтинович, а також представник ІПО НУХТ старший викладач з кафедри охорони праці Нирко Ярослав Володимирович.

засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром» фотоРобота засідання пройшла в діловій конструктивній обстановці. Керівникам хлібопекарських  підприємств та їх технічним службам  було надано багато відповідей від  запрошених спеціалістів з охорони праці щодо здійснення заходів державного нагляду  у сфері охорони праці, промислової безпеки на хлібопекарських  підприємствах і отримання дозволів на виконання робіт та експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки. Висловлювались пропозиції та побажання, ділились досвідом роботи.

На засіданні Ради Об’єднання було прийнято рішення щодо подальшої  роботи по захисту інтересів хлібопекарських підприємств на всіх рівнях законодавчої та виконавчої влади. Заслухано інформацію Генерального директора Олександра Васильченка про роботу хлібопекарських підприємств згідно сучасних  вимог, розглянуто питання щодо ситуації на ринку зерна, борошна і хліба.

Рекомендовано, враховуючи низький збір урожаю жита в 2019 році та недостатні перехідні залишки минулорічного врожаю цієї культури, хлібопекарським підприємствам зосередити свою роботу на забезпеченні безперебійної роботи щодо виробництва хліба  з житнього та житньо-пшеничного борошна.

Об’єднання «Укрхлібпром»  продовжує діалог з Міністерством економіки, торгівлі  та сільського господарства України з приводу збільшення обсягів  жита  власного виробництва  для вітчизняних хлібопекарів, що в подальшому гарантуватиме продовольчу безпеку країни.

Також відповідно до порядку денного заслухано інформацію щодо галузевої угоди на 2020-2022 роки, про фінансовий стан об'єднання та необхідність розширення штату ЦВТЛ Укрхлібпрому для подальшої ефективної роботи.

засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром» новини засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром» Київ засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»