Слайд-шоу
Слайд-шоу

Дегустаційний конкурс 2019

 

 

 

Дегустаційний конкурс хліба, хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів
В рамках Міжнародної спеціалізованої виставки хлібопекарської промисловості
«BAKERY UKRAINE»

06 червня 2019 р.

Шановні колеги!

Об'єднання «УКРХЛІБПРОМ» та виставкова компанія «АККО ІНТЕРНЕШНЛ» засвідчують Вам свою повагу і запрошують взяти участь у дегустаційному конкурсі на визначення кращих хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів за такими номінаціями:

  • Хліб житньо-пшеничний заварний 0,4 – 1,0 кг
  • Батон із пшеничного борошна 0,3 – 0,5 кг
  • Вироби хлібобулочні здобні. Пироги масою до 2 кг
  • Пряники, ковриги
  • Набори тістечок в художньо-оформленій упаковці.

І. Умови участі

1.1 Учасниками конкурсу можуть бути юридичні та фізичні особи, які виробляють вищезазначену продукцію і своєчасно надали заявку на участь у конкурсі та сплатили вартість участі.

1.2. Зразки представляються в такій кількості:

  • хліб і булочні вироби масою більше ніж 0,2 кг – не менше ніж  5 шт.
  • булочних виробів масою 0,2 кг і менше – не менше ніж 10 шт.
  • пряники, ковриги– не менше ніж 2 кг
  • тістечок – не менше ніж 2 кг.

Зразки повинні супроводжуватись посвідченнями про якість та стислими характеристиками.

З моменту надходження зразки переходять у власність Організаторів конкурсу і заміні або поверненню виробнику не підлягають.

ІІ. Вартість участі:

2.1. Вартість участі одного зразка продукції – 1000 грн.

Ціни приведені з урахування ПДВ.

Інформацію про кожного учасника дегустаційного конкурсу буде внесено до офіційного каталогу виставки.

Якщо компанія, яка надала зразки для конкурсу, буде також приймати участь у виставці окремим стендом – отримає наступні додаткові знижки щодо участі у виставці, а саме:

  • знижку 50% від вартості участі у дегустаційному конкурсі;
  • знижка 15% - національний виробник,
  • знижка   5% - якщо повна передплата буде проведена до11 червня 2019 року.                               

2.2. Оплата за участь здійснюється в безготівковій формі банківським перерахуванням згідно з виставленим рахунком.

Просимо звернути увагу, що зразки продукції, щодо яких не надано повного пакету супровідних документів і відсутня 100% передоплата, до конкурсу не допускаються.

ІІІ. Порядок проведення

3.1. Оцінка якості представлених зразків здійснюється Спеціалізованою галузевою дегустаційною комісією «Укрхлібпрому» (СДКУ) з оцінки якості хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів до складу якої входять представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства охорони здоров'я, Національного університету харчових технологій, ДП «УкрНДНЦ» Мінекономрозвитку  України та інших організацій.

3.2. Дегустація є закритою і проводиться згідно з порядком, установленим «Положенням про СДКУ».

3.3. Рахункова комісія по кожній номінації підраховує середньоарифметичний бал по кожному наданому виробу.

3.4. Переможцями визначаються вироби, які набрали найвищу кількість балів, і їх виробники нагороджуються дипломами, медалями (золото, срібло, бронза), Гран-прі.

3.5. Переможці конкурсу мають право використовувати нагороди в рекламних цілях.

Рішення комісії не підлягає зміні чи оскарженню. Експерти-дегустатори, що входять до складу комісії, не зобов'язані коментувати результати дегустаційного конкурсу.

Голова дегустаційної комісії - Голова ради Об’єднання «Укрхлібпром» Васильченко Олександр Миколайович, заступник Голови дегустаційної комісії — Директор Центральної виробничо-технологічної лабораторії «Укрхлібпрому» Гуленко Любов Артемівна.

Місце проведення конкурсу: м. Київ, пр-т Перемоги 40-Б., ВЦ «АККО ІНТЕРНЕШНЛ».

Початок дегустаційного конкурсу: 06 червня о 14:00 годині. Зразки приймаються з 9:00 до 13:00.

Офіційне відкриття виставки «BAKERY UKRAINE 2019» та урочисте нагородження переможців дегустаційного конкурсу дипломами, медалями та Гран-прі відбудеться 10 вересня 2019 року об 11 годині за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15, Міжнародний Виставковий Центр, третій павільйон (вхід зі сторони р. Дніпро). Інформацію щодо результатів конкурсу буде опубліковано на офіційному сайті галузевих ЗМІ та Інтернет-порталах.

Запрошуємо Ваше підприємство до участі в Дегустаційному конкурсі
З питань участі звертатися:

ЦВТЛ Укрхлібпрому:

Тел.: (044) 543 08 66
         (044) 543 09 57
 E-mail : info@ukrhlibprom.org.ua;
           ukrhlebprom@gmail.com

Адреса Укрхлібпрому:
пр-т Визволителів, 1
м. Київ, 02125,Україна
www.ukrhlibprom.org.ua

Розпорядник конкурсу Кривоніс Олена:

Тел.: (044) 456 3804
         (044) 453 2500
E-mail: international@acco.kiev.ua

 
Адреса проведення конкурсу:

пр-т Перемоги, 40-Б
м. Київ, 03057, Україна 
www.acco.ua

<< Назад