Слайд-шоу
Слайд-шоу

Конференція

 

 

 

14 березня 2019 року
Відбулося засідання конференції уповноважених представників підприємств хлібопекарської промисловості Об’єднання «Укрхлібпром»

14 березня 2019 року відбулося засідання конференції уповноважених представників підприємств хлібопекарської промисловості, на якому було заслухано доповідь Голови Ради Об’єднання «Укрхлібпром» Олександра Васильченка про роботу виконавчого апарату та ЦВТЛ у 2018 році, підсумки роботи хлібопекарської галузі України за минулий рік, перспективи її розвитку в поточному році  та про проблеми галузі.

Робота засідання пройшла в діловій конструктивній обстановці. Розглянуто та обговорено всі питання порядку денного, прийнято відповідні рішення. Дана позитивна оцінка роботі виконавчого апарату Укрхлібпрому. Схвалено основні напрямки роботи хлібопекарської галузі в 2019 році.

В ході засідання також було зазначено, що на всіх підприємствах прийнято новий рівень мінімальної заробітної плати з 1 січня 2019 року, виконуються всі  норми передбачені галузевою угодою на 2017-2019 роки. 

Керівники підприємств обмінювались досвідом щодо участі у тендерах на поставки хліба та про необхідність скоротити терміни розрахунків  торговельних   мереж з виробниками хліба. Висловлювались занепокоєння щодо катастрофічно недостатнього забезпечення хлібозаводів житнім борошном та низької якості пшеничним борошном.

У виступі директора ЦВТЛ  Любов Гуленко була надана інформація про основні напрямки роботи  лабораторії відповідно до сучасних вимог, про музей чистих культур та наявну технологічну документацію, про участь у семінарах та конкурсі-дегустації у рамках виставки «BAKERY UKRAINE -2019».

 Генеральний директор ПрАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» Сергій Портянко  поділився своїм досвідом роботи по  підготовці робітничих кадрів  професійно-технічними училищами.