Слайд-шоу
Слайд-шоу

Міжнародна спеціалізована виставка хлібопекарської промисловості

 

 

 

Міжнародна спеціалізована виставка хлібопекарської промисловості

Конкурс глядацьких симпатій на краще оформлення короваїв - «Коровайні традиції України».

Конкурс глядацьких симпатій на краще оформлення короваїв - «Коровайні традиції України».Втретє на Міжнародній спеціалізованій виставці хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE» відбувся конкурс глядацьких симпатій на краще оформлення короваю - «Коровайна традиція України».

На експозиції було представлено 15 прекрасних короваїв з різних куточків України. Від заходу до сходу і від півночі до півдня у кожному регіоні України є свої місцеві традиції, свої відмінності й у короваях відчувається відображення цієї самобутності й традиційних особливостей кожного краю.

Необхідно зазначити, що на конкурс з кожним роком надаються зразки все більш складні у виконанні та все більш прекрасні, як справжні витвори мистецтва, в які ще й вкладена часточка душі кожної майстрині.

Цей конкурс є пропагандою професії пекаря, оцінкою його майстерності, оскільки все оформлення - ручна робота. Конкурс виявив не аби який інтерес у відвідувачів та учасників виставки. В чудовому оформленні всіх представлених короваїв було яскраво виражено традиції кожного регіону.

В конкурсі приймали участь підприємства» ПрАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», ТОВ «Хлібозавод «Ново-Баварський», ПрАТ «Славутський хлібозавод», ТзОВ «Кузнецовський хлібозавод», ТДВ «Поліссяхліб», ТОВ «Ізюмський хлібокомбінат «Кулиничі», ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат», ТОВ «Черкасихліб ЛТД», ПрАТ «Концерн Хлібпром» « Вінницяхліб».

Голосування проводилося відвідувачами виставки таємно, згідно з нумерацією кожного вироба.

Найбільшу кількість голосів за результатами голосування отримали короваї за номерами 3, 4, 5, 8, 10. Всі учасники конкурсу нагороджені Дипломами призерів та учасників.

Міжнародна спеціалізована виставка хлібопекарської промисловості

<< Назад