Слайд-шоу
Слайд-шоу

Засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»

 

 

 

10 вересня 2019 року відбулося засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»

Засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»Об’єднанням «Укрхлібпром» 10 вересня 2019 року проведено чергове засідання Ради Об’єднання.

В роботі засідання прийняли участь керівники хлібопекарських підприємств.

Заслухано інформацію генерального директора Олександра Васильченка про роботу хлібопекарських підприємств згідно сучасних вимог, розглянуто питання щодо ситуації на ринку зерна, борошна і хліба.

Зазначено, що робота Укрхлібпрому була спрямована на відстоювання інтересів хлібопекарських підприємств щодо необхідності посилення вимог до якості зерна та борошна. Робота засідання пройшла в діловій конструктивній обстановці. Керівники хлібопекарських підприємств висловлювали свої пропозиції та побажання, ділились досвідом роботи та шляхами вирішенням проблем, що виникають на виробництві.

Засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»На засіданні Ради Об’єднання було прийнято рішення щодо подальшої роботи по захисту інтересів хлібопекарських підприємств на всіх рівнях законодавчої та виконавчої влади.

Рекомендовано, враховуючи низький збір урожаю жита в 2019 році та недостатні перехідні залишки минулорічного врожаю цієї культури, хлібопекарським підприємствам зосередити свою роботу на забезпеченні безперебійної роботи щодо виробництва хліба з житнього та житньо-пшеничного борошна. Також прийнято рішення щодо внесення пропозиції від Укрхлібпрому до Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України і учасниками зернового ринку у 2019/2020 маркетинговому році щодо заборони експорту жита та обмеження експорту пшениці другого і третього класів.

<< Назад