Слайд-шоу
Слайд-шоу

Зустріч зі студентами НУХТ

 

 

 

Зустріч зі студентами НУХТ

Зустріч зі студентами НУХТОб’єднання Укрхлібпром на постійній основі активно співпрацює з Національним університетом харчових технологій щодо підготовки кадрів для хлібопекарської галузі та підвищення кваліфікації керівників, професіоналів і фахівців підприємств (ІПД НУХТ (м. Київ) та ДЗО О ІПД НУХТ (м. Одеса).

Так на початку жовтня на запрошення  завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси генеральний директор, голова ради об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром», заслужений працівник промисловості Олександр Васильченко прочитав лекцію «Хлібопекарська промисловість України: становлення і сучасний стан».

Зустріч зі студентами НУХТПісля короткого історичного екскурсу Олександр Васильченко навів статистичні дані щодо обсягів виробництва і споживання хлібних виробів у різних країнах світу, сучасного асортименту цієї продукції в нашій державі. Було акцентовано увагу на завданнях, що стоять перед хлібопекарською промисловістю і вирішення яких сприятиме підвищенню якості виробів, зниженню їх собівартості. Особливо студентів зацікавили питання підвищення конкурентоспроможності продукції галузі та шляхи розширення асортименту (у тому числі, за рахунок випуску продукції підвищеної харчової цінності). 

Дуже корисною була інформація щодо сучасних технологій та обладнання, впровадження новітніх енерго- та ресурсоощадних технологій на хлібопекарських підприємствах різної потужності.

На завершення лекції Олександр Васильченко відповів на всі запитання, які виникли у слухачів, і ще раз привітав їх із правильним вибором майбутньої професії.

<< Назад