Слайд-шоу
Слайд-шоу

BAKERY UKRAINE – 2021

 

 

 

Міжнародна спеціалізована виставка хлібопекарської промисловості

З 14 по 16 вересня 2021 року на території Міжнародного виставкового центру
(м. Київ, Броварський проспект, 15) в рамках ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТИЖНЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
відбулася Міжнародна спеціалізована виставка хлібопекарської промисловості «Bakery Ukraine».

Крім виставки «BAKERY UKRAINE», пройшла XXIX Міжнародна спеціалізована виставка обладнання, технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH», XXI Міжнародна спеціалізована виставка обладнання та матеріалів для харчової упаковки «UPAKOVKA» та Міжнародна спеціалізована виставка кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE 2021».


Укрхлібпром презентував на своєму виставковому стенді продукцію підприємств Компанії «Кулиничі», ТМ «Формула смаку» ТОВ «Одеський хлібозавод №4», ТДВ «Поліссяхліб», ПрАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», ПрАТ «Концерн «Хлібпром», ПрАТ «Славутський хлібозавод», ТзОВ «Кузнецовський хлібозавод», ТзОВ «Хлібодар», ТзОВ «Сарненський хлібозавод».





В рамках виставки відбувся
Дегустаційний конкурс хлібобулочних та
борошняних
кондитерських
виробів,
в якому взяли
участь хлібопекарські
підприємства різних
форм власності.

За результатами конкурсу Гран-прі та дипломи отримали 8 підприємств: ТОВ «Одеський хлібозавод №4» за «Калач до Різдва», ТзОВ «Хлібодар» (м. Рівне) за Хліб «Литовський» та «Завиванець з маком», ТОВ «Українсько-словенське спільне підприємство «Київський обласний хлібопекарський комплекс» за булку «Маковик», ТОВ «УСП «ХК «Кулиничівський» за хліб «Гречаний», ПрАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» за хліб «З льоном» та зо пиріг «Зустріч», ТзОВ «Сарненський хлібозавод» за «Пиріжок з вишнями», ТДВ «Поліссяхліб» за «Калач новий», Концерн «Хлібпром» за хліб «Рустикальний з льоном» та «Завиванець український з маковою начинкою».

Дипломи та Золоті медалі отримали 6 підприємств за 10 виробів, Срібні медалі – 4 підприємства за 8 виробів, Бронзові медалі – 1 підприємство за 3 вироби.


14 вересня в рамках наукової програми
Всеукраїнського тижня харчових технологій кафедра технології хлібопекарських і кондитерських
виробів спільно з Об’єднанням «Укрхлібпром»,
ТОВ «АССО Іnternational» провела V Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію
«Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві».

У ході конференції було представлено багато доповідей науковців. Прийняли участь і представники виробників хлібопекарської галузі. Голова Ради Об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко зробив огляд сучасного стану хлібопекарської промисловості України.

За результатами роботи конференції готується збірник матеріалів, який найближчим часом буде оприлюднений на сайті НУХТу.

<< Назад