Дегустаційний конкурс хліба, хлібобулочних та борошняних кондитерських
виробів в рамках Міжнародної спеціалізованої виставки хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE»
19 серпня 2021 року
Шановні колеги!
Об'єднання «УКРХЛІБПРОМ» та виставкова компанія «АККО ІНТЕРНЕШНЛ» засвідчують Вам свою повагу і запрошують взяти участь у дегустаційному конкурсі на визначення кращих хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів за такими номінаціями:
- Хліб пшеничний з зерновими та іншими натуральними добавками масою 0,5 – 1,0 кг;
- Вироби листкові хлібобулочні з начинкою масою до 0,2 кг;
- Вироби булочні плетені (в т.ч. калачі) масою 0,5-1,0 кг;
- Вироби хлібобулочні «Пироги (пиріжки, завиванці) масою до 2,0 кг;
- Торти, рулети.
І. Умови участі
1.1 Учасниками конкурсу можуть бути юридичні та фізичні особи, які виробляють вищезазначену продукцію і своєчасно надали заявку на участь у конкурсі та сплатили вартість участі.
1.2. Зразки представляються в такій кількості:
- Хліб і булочні вироби масою більше ніж 0,2 кг – не менше ніж 5 шт.
- Вироби здобні булочні масою 0,2 кг і менше – не менше ніж 10 шт.
- Вироби борошняні кондитерські – не менше ніж 2 кг
Зразки повинні супроводжуватись посвідченнями про якість та стислими характеристиками.
З моменту надходження зразки переходять у власність Організаторів конкурсу і заміні або поверненню виробнику не підлягають.
ІІ. Вартість участі:
2.1. Вартість участі одного зразка продукції – 1000 грн.
Інформацію про кожного учасника дегустаційного конкурсу буде внесено до офіційного каталогу виставки.
2.2. Оплата за участь у дегустаційному конкурсі хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів здійснюється на основі договору про сплату разового цільового внеску на рахунок Укрхлібпрому.
Просимо звернути увагу, що зразки продукції, щодо яких не надано повного пакету супровідних документів і відсутня 100% передоплата, до конкурсу не допускаються.
ІІІ. Порядок проведення
3.1. Оцінка якості представлених зразків здійснюється Спеціалізованою галузевою дегустаційною комісією «Укрхлібпрому» (СДКУ) з оцінки якості хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів до складу якої входять представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства охорони здоров'я, Національного університету харчових технологій, ДП «УкрНДНЦ» Мінекономрозвитку України та інших організацій.
3.2. Дегустація є закритою і проводиться згідно з порядком, установленим «Положенням про СДКУ».
3.3. Рахункова комісія по кожній номінації підраховує середньоарифметичний бал по кожному наданому виробу.
3.4. Переможцями визначаються вироби, які набрали найвищу кількість балів, і їх виробники нагороджуються дипломами, медалями (золото, срібло, бронза), Гран-прі.
3.5. Переможці конкурсу мають право використовувати нагороди в рекламних цілях.
Рішення комісії не підлягає зміні чи оскарженню. Експерти-дегустатори, що входять до складу комісії, не зобов'язані коментувати результати дегустаційного конкурсу.
Голова дегустаційної комісії - Голова Ради Об’єднання «Укрхлібпром» Васильченко Олександр Миколайович, заступник Голови дегустаційної комісії — Директор Центральної виробничо-технологічної лабораторії «Укрхлібпрому» Гуленко Любов Артемівна.
Місце проведення конкурсу: м. Київ, пр-т Визволителів, 1 (ЦВТЛ Укрхлібпрому)
Заявки подавати до Укрхлібпрому в довільній формі.
Початок дегустаційного конкурсу: 19 серпня 2021 року о 14:00 годині. Зразки приймаються з 9:00 до 13:00.
Про офіційне відкриття виставки «BAKERY UKRAINE 2020» та урочисте нагородження переможців дегустаційного конкурсу дипломами, медалями та Гран-прі буде повідомлено додатково.
Інформацію щодо результатів конкурсу буде опубліковано на сайті Укрхлібпрому та сайті виставкової компанії «АККО ІНТЕРНЕШНЛ».
Запрошуємо Ваше підприємство до участі
в Дегустаційному конкурсі
З питань участі звертатися:
ЦВТЛ Укрхлібпрому:
Тел.: (044) 543 09 57,
моб.(068) 355-56-94 - Гуленко Любов Артемівна
E-mail: info@ukrhlibprom.org.ua;
ukrhlebprom@gmail.com
Адреса Укрхлібпрому:
пр-т Визволителів, 1
м. Київ, 02125,Україна
www.ukrhlibprom.org.ua
<< Назад