Інформація щодо розробки Технічних умов на борошно пшеничне цільнозернове
та на хлібобулочні вироби із цільнозернового борошна
На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» Центральною виробничо-технологічною лабораторією (ЦВТЛ) Укрхлібпрому розроблено Технічні умови на борошно пшеничне цільнозернове та на хлібобулочні вироби із цільнозернового борошна:
- ТУУ 10.6-05415042-005:2021 «Борошно пшеничне цільнозернове»;
- ТУУ 10.7-05415042-004:2021 «Вироби хлібобулочні цільнозернові».
У разі необхідності зазначені нормативні документи можна замовити в ЦВТЛ Укрхлібпрому:
e-mail:
info@ukrhlibprom.org.ua
lderkach.lab@gmail.com
тел.. (044) 543 09 57, моб. 068 355 56 94
<< Назад