Слайд-шоу
Слайд-шоу

Інформація щодо розробки Технічних умов на борошно пшеничне цільнозернове та на хлібобулочні вироби із цільнозернового борошна

 

 

 

Інформація щодо розробки Технічних умов на борошно пшеничне цільнозернове
та на хлібобулочні вироби із цільнозернового борошна

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» Центральною виробничо-технологічною лабораторією (ЦВТЛ) Укрхлібпрому розроблено Технічні умови на борошно пшеничне цільнозернове та на хлібобулочні вироби із цільнозернового борошна:

  • ТУУ 10.6-05415042-005:2021 «Борошно пшеничне цільнозернове»;
  • ТУУ 10.7-05415042-004:2021 «Вироби хлібобулочні цільнозернові».

У разі необхідності зазначені нормативні документи можна замовити в ЦВТЛ Укрхлібпрому:

e-mail:
info@ukrhlibprom.org.ua
lderkach.lab@gmail.com

тел.. (044) 543 09 57,  моб. 068 355 56 94

<< Назад