Слайд-шоу
Слайд-шоу

Засідання Ради Об’єднання «Укрхлібпром»

 

 

 

23 грудня 2020 року відбулося засідання
Ради Об’єднання «Укрхлібпром»

Об’єднання «Укрхлібпром» 23 грудня 2020 року провело чергове засідання Ради об’єднання.

Враховуючи карантинні обмеження цього року, засідання Ради об’єднання Укрхлібпрому відбулася онлайн. Завдяки використанню сервісу ZOOM, до роботи Ради змогли долучитися члени Ради об’єднання, керівники та представники хлібопекарських підприємств, що знаходяться в договірних відносинах з Укрхлібпромом, а також завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ доктор технічних наук, професор Ковбаса Володимир Миколайович.

Серед основних питань було розглянуто:

  1. Ситуація на ринку зерна, борошна і хліба.
  2. Про основні заходи, що були проведені об’єднанням «Укрхлібпром» в 2020 році.
  3. Про підготовку Національним університетом харчових технологій фахівців для хлібопекарських підприємств та вдосконалення програми навчання з урахуванням сучасних вимог і рекомендацій хлібопекарської галузі.
  4. Затвердження кошторису об’єднання «Укрхлібпром» на 2021 рік.

Робота засідання пройшла в діловій конструктивній обстановці. Розглянуто всі питання порядку денного. Учасники Ради об’єднання висловлювали свої пропозиції та побажання, ділились досвідом роботи.

По кожному питанню порядку денного було прийнято відповідне рішення, а також побажання щодо подальшої активізації роботи по захисту інтересів хлібопекарських підприємств на всіх рівнях законодавчої та виконавчої влади.


<< Назад