Слайд-шоу
Слайд-шоу

З днем працівників харчової промисловості!

 

 

 

21 жовтня 2012 року

З Днем працівників харчової промисловості!

Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників харчової промисловості!

Цей день – чудова нагода як оцінити зроблене, так і висловити вдячність тим, хто обрав особливо затребувану професію хлібопекаря та, як ніхто інший, щодня творить добро для людей.

В хлібопекарській галузі сумлінно і самовіддано працюють понад 50 тисяч висококваліфікованих майстрів своєї справи, які завдяки невтомній праці та почуттю високої відповідальності задовольняють потреби кожного українця в свіжій хлібобулочній продукції.

Незважаючи на труднощі, які сьогодні переживають промислові підприємства – виробники хліба, та значне зниження обсягів виробництва хліба та хлібобулочних виробів в цілому по Україні, виробництво продукції підприємствами – членами Укрхлібпрому впродовж останніх років практично не зменшується. Впроваджуються нові технології виробництва, постійно оновлюється та розширяється асортимент хлібобулочної продукції, підвищується їх якість та безпечність.

Відзначаючи Ваш високий професіоналізм, щиро вдячний кожному із Вас за бездоганне виконання найсвятішої та найблагороднішої роботи на землі – випікання хліба.

Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, достатку, впевненості в майбутньому, успіху у Вашій почесній і важливій роботі.

Зі святом!

За дорученням Ради Об’єднання
Голова Ради Об’єднання «Укрхлібпром»
О.М.Васильченко

<< Назад