Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

В Києві буде проведений VII Міжнародний Форум «Комплексне забезпечення лабораторій»

Національною академією наук України і ТОВ «Лабораторія маркетингових технологій» з 14 по 16 жовтня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2-Б) буде проведений VII Міжнародний Форум «Комплексне забезпечення лабораторій» - масштабна і визначна подія лабораторної індустрії України.

Основною метою Форуму є сприяння створенню, розвитку, оснащенню і модернізації державних та приватних лабораторій України.

Для фахівців компанії-учасники представлять новинки аналітичного обладнання, лабораторні контрольно-вимірювальні прилади, загальнолабораторне обладнання, мобільні лабораторії, лабораторні меблі та посуд, інструменти та витратні матеріали, комплектуючі для виробництва лабораторного обладнання, приладів, меблів, різні реагенти, індикатори, тест-системи та реактиви, засоби індивідуального захисту, спецодяг, а також комплексні рішення, необхідні для оснащення лабораторій будь-якого профілю і багато іншого.

В рамках VII Міжнародного форуму  «Комплексне забезпечення лабораторій» відбудеться спеціальна програма  «Дні харчової промисловості і аграрного сектора».  Учасники програми матимуть можливість відвідати науково-практичні заходи (конференції, семінари, майстер-класи), підвищити кваліфікацію, отримати сертифікати, а також взяти участь в технічних екскурсіях по експозиції Форуму (презентації устаткування відомих брендів для всіх видів лабораторних досліджень в харчовій промисловості), отримати кваліфіковану консультацію у експертів, ознайомитися з новими методами і методиками проведення лабораторних аналізів в харчовій промисловості -  Українській лабораторній школі.

Рекомендуємо хлібопекарським підприємствам взяти участь у профільних наукових, ділових та бізнес заходах Форуму.

Довідки за телефонами:

Тел.:  +380 (44) 526-90-25
Факс: +380 (44) 526-92-89
Моб.тел.: +380 (50) 719-04-25
bayer@labcomplex.com

<< Назад