Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

19-та Міжнародна спеціалізована виставка «Хліб-2014»
та 8-ма Міжнародна спеціалізована виставка «КондитерЕкспо-2014»

ХлібКондитерЕкспо-20143–5 червня 2014 року на території Міжнародного виставкового центру (м. Київ, Броварський проспект, 15) відбулася провідна спеціалізована виставка України «ХлібКондитерЕкспо-2014», яка традиційно стала форумом для підтримки старих та встановлення нових контактів між учасниками ринку хліба та кондитерських виробів.

Під час роботи виставки відвідувачам була надана можливість отримати пропозиції від виробників та постачальників обладнання, сировини, інгредієнтів, упаковки, а також ознайомитись з останніми новинками та удосконаленими технологіями виробництва хлібобулочної та кондитерської продукції.

Укрхлібпром презентував на своєму виставковому стенді продукцію підприємств ПАТ «Поліссяхліб» (м. Рівне), ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», ПАТ "Теремно Хліб" (м Луцьк), ТОВ «Перший столичний хлібозавод» (Київська область), ТОВ "Черкасихліб ЛТД" тощо.

3 червня 2014 року в рамках виставки Укрхлібпромом разом з Київським Національним університетом харчових технологій було проведено Міжнародну науково-практичну Хліб-2014конференцію «Аспекти виробництва фізіологічно-функціональних хлібобулочних виробів». За участю науковців Наукового центру превентативної токсикології, харчової і хімічної безпечності ім. Л.І. Медведя МОЗ України, Одеської національної академії харчових технологій, Харківського державного університету харчування і торгівлі та інших учасників конференції були обговорені питання щодо технологічних та медико-біологічних аспектів виробництва функціональних хлібобулочних виробів, використання зернових та фітодобавок, ферментів тощо. Досвідом роботи поділилися фахівці ряду промислових хлібопекарських підприємств.

<< Назад