Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

Почесний пекар України

“Кадри вирішують усе” – відоме гасло з віддаленої пори – це основне багатство кожного трудового колективу, найкоштовніший його скарб. Це те, що всякчас необхідно берегти і примножувати.

Коли ж говорити безпосередньо про працівників хлібопекарської галузі, то в ній працюють люди, котрі по-особливому пройняті незгасаючим почуттям єдиної і дружньої родини та виконанням найсвятішої, найблагороднішої земної роботи – народження хлібобулочних виробів.

Почесна їхня праця, але важка. Пекарі варті того, щоб за свою нелегку працю бути відзначеними урядовими і державними нагородами.

Проте, з кожним роком таких нагород стає все менше.

Вперше в історії хлібопечення, з ініціативи Укрхлібпрому, рішенням Ради об’єднання від 23.12.2010 була започаткована галузева трудова відзнака “Почесний пекар України”, а рішенням Ради об’єднання від 18.03.2011, протокол №1, була затверджена.

7 червня цього року на урочистому відкритті виставки “Хліб – 2011, Кондитер Експо” відбулась церемонія нагородження перших кращих працівників галузі.

  • Татаринової О.В. – генерального директора ВАТ “Черкаський хлібокомбінат”, 27 років працює в галузі;
  • Іванової І.О. – консультанта з економічних питань ЗАТ “Ізяславський хлібозавод”, 47 років роботи в галузі;
  • Мізернюк О.В. – голову Наглядової ради ПАТ “Новоград-Волинський хлібозавод”, 39 років працює в галузі;
  • Дерюгіної Л.К. – заступника директора з виробництва ПРАТ “Донецький булочно-кондитерський комбінат”, 30 років на цьому підприємстві;
  • Бабича В.А. – заступника генерального директора з технічних питань та стратегічного розвитку ПАТ “Київхліб”, 23 роки працює в галузі.

Всі нагороджені були рекомендовані для відзначення їх цією нагородою зборами трудового колективу із зазначенням особистих заслуг в розвиток підприємства, галузі.

Пекарі – це люди не тільки шляхетної професії, вони пам’ятають і шанують своє минуле.

Тому вищою галузевою нагородою “Почесний пекар України”, за номером один був відзначений (посмертно) Богдан М.Т., який зробив значний внесок в розвиток хлібопечення України перебуваючи на посадах начальника Головного управління хлібопекарської промисловості, генерального директора об’єднання “Укрхлібпром”.