Графік засідань
спеціалізованої дегустаційної комісії Укрхлібпрому (СДКУ) з оцінки якості хлібобулочних,
борошняних кондитерських та макаронних виробів, які будуть проведені в ЦВТЛ Укрхлібпрому
(Київ, просп. Визволителів, 1, кімн. 320) у 2022р.:
17 лютого 2022 р | Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів |
14 квітня 2022 р | Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів. |
26 травня 2022 р | Дегустаційний конкурс на кращий хлібобулочний та кондитерський виріб в рамках Міжнародної спеціалізо-ваної виставки хлібопекарської промисловості “BAKERY UKRAINE - 2022” |
23 червня 2022 р | Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів. |
Дата проведення буде повідомлена. | Міжнародна спеціалізована виставка хлібопекарсь-кої промисловості “BAKERY UKRAINE - 2022” |
22 вересня 2022 р | Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів. |
24 листопада 2022р | Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів. |
Перелік виробів, які будуть представлені на розгляд дегустаційної комісії, а також участь конкретних підприємств у дегустації необхідно попередньо узгодити за телефонами ЦВТЛ: 543-08-66; 543-09-57.
<< Назад