Слайд-шоу
Слайд-шоу

Новини

 

 

 

Група хлібопекарів України відвідала 8-му міжнародну спеціалізовану виставку "Хлебное и кондитерское дело"

Група хлібопекарів України відвідала 8-му міжнародну спеціалізовану виставку Хлебное и кондитерское дело

Укрхлібпромом  була організована поїздка групи представників підприємств хлібопекарської галузі України до м. Мінська 11-13 вересня 2012 року на 8-му міжнародну виставку «Хлебное и кондитерское дело».

Протягом багатьох років цей захід став важливим моментом для представників хлібопекарської промисловості країн близького і далекого зарубіжжя.

На виставці було традиційно представлено широкий спектр сучасної техніки і обладнання, нові наукові розробки і багато іншого, необхідного для ефективного виробництва хлібопекарської і кондитерської продукції.

Експозиції виставки переконливо демонстрували збільшений потенціал хлібопекарської і кондитерської промисловості Республіки Білорусь та інших країн співдружності, сприяли розповсюдженню досвіду роботи провідних хлібопекарських підприємств, які продовжують нарощувати виробництво, розширяти асортимент і підвищувати якість своєї продукції.
Крім того, виставка стала одним із головних майданів для обговорення нових досягнень хлібопекарського виробництва, місцем ділових зустрічей, налагодження контактів і обміну професійним досвідом.

В рамках виставки  була проведена конференція «Сучасні технології і обладнання для хлібопекарського і кондитерського виробництв». Учасникам конференції були запропоновані та розглянуті питання стану і перспектив розвитку галузі в Республіці Білорусь і за рубежем, підвищення якості хлібобулочних і кондитерських виробів, розширення їх асортименту, в тому числі виробництва продукції функціонального призначення, а також запровадження новітніх технологій, обладнання, сировини і інгредієнтів у хлібопекарському і  кондитерському виробництві.

Пекарі України відвідали 2 підприємства м. Мінська - сучасний  хлібозавод № 6 і хлібозавод № 2, який славиться житніми сортами хліба. Фахівці–хлібопекарі отримали цікаву інформацію з усіх ділянок виробництва, детально ознайомились з виробництвом житніх сортів хліба.

В рамках поїздки всі зустрічі проходили в дружній атмосфері, були налагоджені нові ділові контакти.

<< Назад