Графік засідань
Спеціалізованої дегустаційної комісії Укрхлібпрому (СДКУ) з оцінки якості хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів, які будуть проведені в ЦВТЛ Укрхлібпрому у 2021р.:
(Київ, просп. Визволителів, 1, кімн. 320):
18 березня 2021 р. | Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів. |
20 травня 2021 р. | Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів. |
25 червня 2021 | Дегустаційний конкурс на кращий хлібобулочний та кондитерський виріб в рамках Міжнародної спеціалізо-ваної виставки хлібопекарської промисловості “BAKERY UKRAINE - 2021” |
14-16 вересня 2021 р. | Міжнародна спеціалізована виставка хлібопекарсь-кої промисловості “BAKERY UKRAINE - 2021” |
23 вересня 2021 р. | Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів. |
18 листопада 2021 р. | Дегустація хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів. |
Перелік виробів, які будуть представлені на розгляд дегустаційної комісії, а також участь конкретних підприємств у дегустації необхідно попередньо узгодити за телефонами ЦВТЛ: 543-08-66; 543-09-57.
При необхідності можуть бути проведені позачергові засідання Дегустаційної комісії.
<< Назад